dilluns, 21 de març del 2011

Costella de porc al forn amb prèssec

avui, us explico una recepta super senzilla, per a aquelles persones més pràctiques, a més es fa al forn i no s'embruta res ( Recordeu: no és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta)


Ingredients:
costella de porc
un pot de prèssec amb almívar
sal i pebre
(les mesures les podeu fer segons les persones que sigueu)








- Escalfar el forn a 180º a dalt i baix. Posar en un recipient apte pel forn la costella ben sal pebrada.
- Posar-ho al forn durant 20 minuts, després girar la costella i 20 minuts més
- Afegir els prèssecs i utilitzar el suc de l'almívar per tirar-li pel damunt de la costella
- Pujar el forn a 210º i deixar-ho uns 30 minuts més fins que la costella estigui ben rostideta
(els temps són aproximats també depén de si les costelles són més gruixes o menys...)

La combinació de la carn amb la fruita és boníssima......

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada